Bokning

Här nedan ser du vilka avgångar och hur många platser som finns. För att boka in dig/er på en avgång så kontakta oss via telefon eller mail.
Det går även bra att skicka in en bokningsförfrågan via formuläret här nedan, så tar vi kontakt med dig för mer information.
Tel: 0708-99 32 39
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

OBSERVERA. Den i sällskapet som gör bokningen kommer att motta fakturan som resan skall betalas med. Denna faktura skall betalas i sin helhet av en och samma person. Ex: Bokar man en resa för 5 personer så ställs fakturan ut till den person som gör bokningen. Den personen skall sedan betala in hela resans pris (det totala beloppet) till oss. Vill varje person betala sin egen resa, då får man i så fall lägga enskilda bokningar.

Platstillgång

Fiskeresor - Helnessund 2017

ResaAvvresaPlatser kvar
1 29:e April Avslutad
2 6:e maj Avslutad
3 13:e maj Avslutad
4 20:e maj Avslutad
5 27:e maj Avslutad
6 3:e juni Avslutad
7 10:e juni Avslutad
8 17:e juni Avslutad
Resa 8 = Sportfiskarnas ungdomsläger
9 24:e juni Platser kvar
10 1:e juli Platser kvar
11 8:e juli Fullbokad
12 15:e juli Fullbokad
13 22:e juli Fullbokad
14 29:e juli 2 Platser kvar
15 5:e aug 2 Platser kvar

 

Missa inte! Erbjudande resa 8

Under samma vecka som vi har vår populära ungdomsvecka tillsammans med Sportfiskarna i Helnessund, så släpper vi också 12 st ordinarie platser till reducerat pris. Priset för dessa 12 platser är endast 6500:- per person!

I priset ingår allt som vanligtvis ingår till ordinarie pris på våra resor, men pga ungdomsverksamheten som pågår på plats under denna vecka så kommer servicenivån vara begränsad. Tider för frukost, middag, meny, mm kommer att vara mer flexibel.

Passa på att boka era platser på våra populära resor till ett kanonpris!

Detta pris (6500kr) gäller enbart på nybokningar från datum 2016-09-21 på dessa 12 platser, och endast på resa nr 8.

Bokningsförfrågan

Här kan du göra en bokningsförfrågan. En bokningsförfrågan är en intresseanmälan där du anger vilken resa samt antal personer som skall åka.
När vi tagit emot din förfrågan så kontaktar vi dig via mail eller telefon för att bekräfta bokningen.
Denna bokningsförfrågan är ej bindande, utan fungerar enbart som en reservation.

Antalet platser på varje resa är begränsade och platstillgång som är kvar på varje resa ser du i området till vänster. Den listan uppdateras allteftersom inkomna bokningar är bekräftade genom oss.

Du kan även välja en resa som står som "fullbokad", det innebär då att du sätter upp dig på en reservplats. Om vi får in avbokningar så tar vi i så fall kontakt med dem som skrivit upp sig på en reservplats.

CAPTCHA

Prisuppgift & bokning

Vill du boka en resa, kontakta oss på telefonnummer: 0708-99 32 39 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

För mer info och övriga frågor är du välkommen att maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi samarbetar med