Vad är en bokningsförfrågan?

Här kan du göra en bokningsförfrågan för säsongen 2019. En bokningsförfrågan är en intresseanmälan där du anger vilken resa samt antal personer som skall åka.
När vi tagit emot din förfrågan så kontaktar vi dig via mail eller telefon för att bekräfta bokningen. Denna bokningsförfråga är ej bindande, utan fungerar enbart som en reservation.

Antalet platser på varje resa är begränsade och platstillgång som är kvar på varje resa ser du under länken platstillgång. Den listan uppdateras allteftersom inkomna bokningar är bekräftade genom oss.

Du kan även välja en resa som står som "fullbokad", det innebär då att du sätter upp dig på en reservplats. Om vi får in avbokningar så tar vi i så fall kontakt med dem som skrivit upp sig på en reservplats.

Priser & betalning

OBS! Priset för resa 2020 är ännu ej satt. Det kommer att höjas en liten del jämfört med priset för säsongen innan. Vi uppdaterar med priset för 2020 inom kort.

Den i sällskapet som gör bokningen kommer att motta fakturan som resan skall betalas med. Denna faktura skall betalas i sin helhet av en och samma person. Ex: Bokar man en resa för 5 personer så ställs fakturan ut till den person som gör bokningen. Den personen skall sedan betala in hela resans pris (det totala beloppet) till oss. Vill varje person betala sin egen resa, då får man i så fall lägga enskilda bokningar.

Roliga fakta

Det händer mycket spännande under en säsong i Helnessund. Visste du tex att den längsta hälleflundra som fångades 2018 mätte hela 213 cm och fångades utav Stipo Lipovac. Under 2018 fångades och återutsläpptes rekordmånga hälleflundror i Helnessund, många stora runt 2 m! Den tyngsta torsken under säsongen drog ner vågen till hela 28 kg, och det drogs otroligt mycket stor torsk mellan 15-20 kg

Vad händer mer under en säsong? Se nedan för mer roliga fakta:

brödlimpor serveras

kilo kaffe kokas

resor rullar bussen

tim/natt sover Ola

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inga nyheter ifrån oss!